مرکز فرهنگی و هنری فریمان

این مرکز از سال 1380    فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال

خدمات فراگیر :

 

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

 شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 فریمان. خیابان امام رضا شرقی.روبروی قصر شقایق.کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 

تلفن :

 

 05134624108

مسئول مرکز :

 

 خانم محبوبه مشهدی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/02/06 - 09:37
  • تعداد بازدید: 541
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امانت بیش از پانزده هزار کتاب طی سال گذشته توسط کتابخانه پستی نیشابور

کتابخانه پستی نیشابور با بیش از ۱۵۰۰۰ جلد امانت کتاب طی سال گذشته به عنوان یکی از فعال‌ترین کتابخانه‌های پستی کشور شناخته شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی مربی کتابخانه پستی نیشابور از امانت بیش از پانزده هزار کتاب طی سال ۱۴۰۳ در این شهرستان خبرداد.

زهره اکبرآبادی مربی کتابخانه پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور اظهار کرد: کتابخانه پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور به عنوانی یکی از فعال‌ترین کتابخانه های پستی در سطح کشور شناخته می شود که با توجه به همراهی بسیار خوب مدیران و معلمان مدارس روستایی به عنوان رابط با این کتابخانه، سالانه تعداد زیادی از دانش آموزان روستایی را از منابع مطالعاتی مناسب کانون بهره مند می سازد.

 اکبرآبادی افزود: علاوه بر امانت کتاب فعالیتهای متعدد فرهنگی و هنری و ادبی نیز به صورت مکاتبه ای و نیز در بستر پیام رسان شاد و در کانال این مرکز برای اعضا به اجرا در می آید که با استقبال بسیار خوبی نیز از طرف ایشان مواجه شده است.

وی خاطر نشان کرد: کتابخانه پستی نیشابور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲۰۰ عضو دختر و پسر در گروه سنی ۷ تا ۱۲ سال را به عضویت خود در آورد تا از فعالیتهای این مرکز برخوردار شوند. اکبرآبادی یاد آورشد: ارائه فعالیتهایی نظیر کاردستی، داستان نویسی، معرفی کتاب و شخصیت، خلاصه نویسی کتاب از جمله برنامه های ارائه شده برای اعضای کتابخانه پستی نیشابور است مربی کتابخانه پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور تصریح کرد: از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ تا فروردین ۱۴۰۴ تعداد ۱۵۶۷۳ جلد کتاب به امانت داده شد که نشان از علاقمندی کودکان و نوجوانان به کتابخوانی دارد.

شایان ذکر است کتابخانه پستی نیشابور در ارزیابی عملکرد کتابخانه های پستی کشور در سال ۱۴۰۲ رتبه نخست کشور را از آن خود کرده بود.

امانت بیش از پانزده هزار کتاب طی سال گذشته توسط کتابخانه پستی نیشابور

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت